FAQ

VRAGEN OVER GEBRUIK

De sensor in de antiblafband detecteert het geblaf van je hond, hierop geeft de antiblafband een vrij luide piep, gevolgd door een trilling, iets sterker dan de trilling van je mobiele telefoon. Na 7 correcties blokkeert de antiblafband voor 1 minuut, afhankelijk van het model.

Pijnlijk absoluut niet, uiteraard vindt je hond het niet fijn. We adviseren het gebruik van een antiblafband dan ook als ondersteuning in het opvoeden van je hond en zeker niet voor structureel gebruik.

Nee, je hond stopt niet helemaal met blaffen. Een hond die bang is of gevaar ziet zal altijd blaffen, ondanks een eventuele antiblafband. De anti blafband dient onnodig geblaf te corrigeren en niet een hond tegen zijn natuur in te laten zwijgen.

Nee, de anti blafband geeft geen schok. Hoewel dit erg effectief is staan wij voor een humane manier van honden trainen, daar past in onze ogen geen pijnlijke schok bij.

Vragen over bestellen

Kijk goed naar de specificaties. Hoewel ze vrijwel allemaal hetzelfde werken verschillen de anti blafbanden in maat / waterdicht / spatwaterdicht / correctieniveau’s / kleine hond / grote hond.

Voor 15:00 besteld op werkdagen beloven wij dezelfde dag het pakket te versturen en is de kans groot dat het pakket de dag er op binnen is. Mocht dit niet het geval zijn vragen we je even de track en trace na te kijken. Mocht je na 3 dagen niets ontvangen hebben vragen wij je even contact op te nemen.

Wanneer je niet tevreden bent met het product mag je het binnen 30 dagen na aankoop retourneren. De kosten voor het retour sturen zijn voor de consument. Het product mag gebruikt zijn, maar dient zonder beschadigingen en compleet retour gestuurd te worden.