Home

ONNODIG BLAFFEN OP EEN DIERVRIENDELIJKE WIJZE AFLEREN?

Met een antiblafband van Billy & Becky kun je jouw hond op een diervriendelijke en veilige manier trainen om enkel te blaffen op de momenten dat het nodig is.

Voor 15:00 uur besteld? Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen vóór 15:00 uur? Dan gaat de zending dezelfde werkdag de deur uit. Je ontvangt in de loop van de avond een Track & Trace.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. U tevreden, wij tevreden. Wij hechten erg veel waarde aan onze tevreden klanten.

Breed aanbod voor Antiblafbanden

Wij bieden u een breed assortiment antiblafbanden. Allen diervriendelijk en uiteraard zonder elektriciteit. Heb je een vraag? Neem gerust contact op.

ONZE DIERVRIENDELIJKE ANTIBLAFBANDEN

Bij Billy & Becky verkopen we verschillende halsbanden met allemaal dezelfde werking, met pieptonen en trillingen. Ze dienen allemaal ter ondersteuning voor bij het afleren van ongewenst gedrag van jouw hond.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Wim Oudenaer
Lees verder
Doet waarvoor we het kochten. Maakt de verwachting waar en ziet er ook nog eens goed uit. Handige bediening en onze hond is gewoon direct stil, en hij vindt het prima als we hem om doen. Aanrader + geen elektra!!
Mendy Rigters
Lees verder
Onzettend blij dat het werkt. Noortje blaft speels maar wel naar alles en iedereen. En ondanks de cursus kwam hier geen verandering in.
Anton Schuurs
Lees verder
Vrijdag besteld en op zaterdag (!) al geleverd. Onze hond moest wel even wennen, maar het werk fantastisch en onze hond is veel rustiger dan voorheen. Super prettig en fijn in gebruik.
Renate van den Brink
Lees verder
Werkt echt perfect! Zéér tevreden over de dienstverlening.
Brenda Groenewoud
Lees verder
Binnen 2 dagen al een heel verschil in het blaffen van onze hond. Mijn voorkeur ging uit naar een diervriendelijke oplossing. Deze is oplaadbaar, de vorige met batterijen.
Previous
Next